top of page
DSC02275.jpg
Jobopslag

Administrativ og juridisk assistent

Er du mest til en alsidig hverdag, der byder på alt fra udfærdigelse af kontrakter og optimering af procedurer til velkomst af glade kunder, som lægger vejen forbi kontoret?

Sønderup Revisorer er et revisions-, lønadministrations- og rådgivningshus, som blandt andet tilbyder revision, regnskab, rådgivning og lønadministration til store og små kunder i Danmark og udlandet.

Vi oplever stor vækst, og det betyder, at vores revisorer, bogholdere, lønkonsulenter, partnere og andre kolleger har brug for en hånd til at styre alt det administrative samt assistance på det juridiske område.

Derfor har vi brug for dig

Du bliver en del af vores lønafdeling i Ringsted, der blandt andet håndterer lønadministration og refusioner for vores kunder, og får ligeledes bred kontakt til resten af huset, fx til vores revisorer og partnere. Herfra står du bl.a. for at:

 • udfærdige kontrakter og juridisk dokumentation – du sørger også for at sende dem til kunderne, få dem underskrevet og indhente dem igen

 • renskrive nyhedsbreve, lave mødereferater og udføre lignende kommunikative opgaver

 • følge op på betalinger og sende eventuelle rykkere

 • svare telefonen og viderestille opkald

 • tage imod kunder, der skal til møde eller har andre ærinder i huset

 • onboarde nye kolleger i lønafdelingen, fx bestiller du computere og nøglekort.

Fleksibilitet og fremtid

Hos Sønderup Revisorer prioriterer vi uddannelse, så den enkelte kan udvikle sig bedst muligt. Vi tilbyder blandt andet kurser og har en række medarbejdere, der er i gang med eller har afsluttet HA- og kandidatuddannelser inden for skat, projektledelse osv.

Har du lysten og evnerne, har vi særlige projekter, som du kan tage del i. Blandt andet skal vi løbende udvide vores standardkontrakter, optimere rykkerprocedurer og hjælpe kunder med nye problemstillinger såsom nye skatteregler og særlige lønforhold, når man fx har ansatte på tværs af landegrænser.

Sidst, men ikke mindst, sørger vi for flere sociale arrangementer, som forårsfester og spilleaftener, i løbet af året – og fleksibilitet i hverdagen, så der er balance mellem arbejde og fritid. Du styrer dine egne opgaver, og er der behov for at møde senere ind eller gå tidligere en gang i mellem, sørger vi sammen for, at det hele kan gå op.

Skarpe administrative evner og god juridisk forståelse

Du trives bedst med en varieret hverdag, der kan byde på alt fra stor koncentration ved computeren til udadvendt arbejde med kolleger og kunder. Det ligger naturligt til dig at være selvkørende og servicerende samt at gribe de opgaver, der spontant dukker op og mangler et sted at lande. Du har også:

 • erfaring fra en lignende stilling, fx som advokatsekretær, projektsekretær, sagsbehandler eller fuldmægtig

 • erfaring med GDPR

 • en skarp pen og gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk

 • godt styr på Office-pakken, især Word, PowerPoint og Excel

 • gerne kendskab til lovgivning inden for revision og finans – det er ikke et krav.

 

Lyder det som noget for dig?

Så skynd dig at sende en ansøgning og dit CV. Ansættelse er snarest muligt, så søg hellere i dag end i morgen.

Har du spørgsmål til stillingen, må du endelig række ud til payroll manager Louise Mohrsen på 57 68 00 17.

Vi glæder os til at høre fra dig.

bottom of page