top of page
DSC02275.jpg
Jobopslag

Erfaren revisor til mellemstort revisionsselskab

Hvem er Sønderup? 

Sønderup er et mellemstort revisionshus beliggende i Vallensbæk og Ringsted. Vi er ca. 80 ansatte som er fordelt mellem de nyeste trainees som startede i september og andre som har diverse runde jubilæer.  Hos Sønderup har vi fokus på mennesket! Dette uanset om det er vores kollegaer eller kunder i huset. Ingen dag ligner hinanden og man udfordres dagligt på alle niveauer.  

Vi er mestre i sparring

Når du er en del af os, bliver du også en del af et sammenhold, hvor der altid er mulighed for at sparre med engagerede og erfarne revisorer og bogholdere. Sparringen er selvfølgelig med de nærmeste kollegaer på kontoret, hvor vi er ca. 25, men vi har også mulighed for at trække på kompetencer fra vores kollegaer i Ringsted, når vi en sjælden gang har brug for hjælp.  

Dine kommende kolleger prioriterer fortrolighed, engagement og indlevelsesevne. Dette er værdierne, som vi efterlever i Sønderup både internt i huset og overfor vores kunder og øvrige interessenter. 

Vi matcher dine evner

Ligesom et sæt tøj, der er formet efter din krop, kommer du til at arbejde med det, du er bedst til, eller med områder, hvor du gerne vil udvikle dig. Uanset om det er revision, rådgivning til hovedaktionæren, omstruktureringer eller en kombination du er bedst til, så har vi opgaver nok til at sammensætte en pakke, der passer til dig. Men det betyder også – såvel som den måde vi arbejder sammen på internt – at du kommer til at kommunikere med mange forskellige mennesker. 

Du har indlevelse og medmenneskelighed

Når kunderne kommer med forslag og idéer, er det vigtigt, at du har en åben tilgang og har lyst til at blive udfordret i din tankegang. Du lever dig ind i dit arbejde og de mennesker, du arbejder med. Du prøver at forstå nye input og har lyst til at udvikle dig i samarbejde med dine kolleger og vores kunder.

Samtidig er det vigtigt, at du kan strukturere dit arbejde, for vi arbejder for mange forskellige virksomheder. Du er også løsningsorienteret, så dine menneskelige egenskaber også bliver brugt til at skabe konkrete resultater.

Hvem er du

Vi forestiller os, at du har læst HD, HA, CMA eller har en lignende teoretisk baggrund og har minimum 2 års erfaring fra en lignende stilling. 

Har du været udenfor branchen nogle år og savner en alsidig hverdag, der er tilpasset dine behov, så finder vi en løsning til dig. 

Overvejer du at tilmelde dig SR akademiet, så har vi også opgaverne til dette og kan strukturere en attraktiv pakke, så du får de bedste betingelser i forløbet og op til eksamen. 

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via "Søg dette job" nedenfor.
Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at skrive til statsautoriseret revisor og partner, Christian Hjortshøj på chj@sonderuprevisorer.dk

bottom of page