top of page

Sønderup i sit ”S”

Sønderup afholdt i mandags den 12. juni et succesfuldt arrangement for kunder og venner af huset under overskriften ”Den nye arbejdsplads og det gode arbejdsliv. Hvordan har vi succes med rekruttering og fastholdelse?.


Vi blev underholdt af kokken Umut, af Kim Staack Nielsen fra Dansk HR, af Peter Quortrup Geisling og af Maria Haukrogh fra Velliv Foreningen. Den røde tråd var klar: Hvis du ikke er glad, så er du på gal vej!


Umut fortalte sin personlige historie, som inspirerede os alle til at være modige og gøre det, som gør os glade, og Kim Staack Nielsens bidrag fokuserede på at skabe vilkår, som giver glade medarbejdere. Denne tråd spandt TV-lægen elegant videre på i sit muntre og livlige, men mindst lige så alvorlige oplæg om, at forudsætningen for, at vi kan være alt det gode i livet, er at passe godt på vores mentale helbred; at finde vores drømme og udleve dem. Da Velliv Foreningen gik på scenen var det et eftertænksomt publikum, som lyttede til de muligheder, foreningen tilbyder, for at søge midler til at gøre indsatser målrettet medarbejderes mentale sundhed. Mange tak for en meget tankevækkende eftermiddag, som vi alle bringer med os som en trædesten for et bedre arbejdsliv.


Fortrolighed – Engagement – Indlevelsesevne

Comentários


bottom of page