top of page
DSC01982.jpg

Digital bogføring

Hvad end du har brug for hjælp til digitalisering eller bogholderi, gør vi alt, hvad vi kan for at forstå lige præcis dig og din virksomheds behov. Inden for digital bogføring kan vi hjælpe med alt fra a-z, alt afhængig af hvordan samarbejdet skaber størst værdi for dig og hvordan vi kan benytte teknologien til at lette arbejdet og kommunikationen.

Vi tilbyder både outsourcing af bogholderi, regnskab, administration samt lønadministration og HR. Vi holder os opdateret på den nyeste viden og har samtidig en enormt stor erfaring at trække på som revisionshus. 

DSC02148.jpg

Outsourcing af bogholderi og regnskab

Hos Sønderup gør vi, hvad der skal til for at løse dine bogholderiopgaver. Vi gør en dyd ud af at udføre opgaven til perfektion, og det gør vi blandt andet ved hjælp af gensidig respekt, når dine problemstillinger skal løses. Det mærker du hurtigt, når du møder vores medarbejdere, uanset om det er ansigt til ansigt eller over telefonen. 

Vi støtter din digitale omstilling

En af vores helt store prioriteringer er det digitale område. Vi holder os helt opdaterede på, hvordan du kan få en skræddersyet løsning, der udnytter de muligheder, det giver at bruge de nyeste IT-værktøjer og den bedste software. Det gælder uanset, om du skal have hjælp til løn, bogholderi eller noget helt tredje. 

DSC01881.jpg

”En skræddersyet digital opsætning af bogholderiet, tilpasset netop din virksomheds behov og ønsker, lemper de administrative byrder og giver ledelsen effektiv adgang til information om virksomhedens økonomi”

Ole R. Andersen

Partner, Sønderup Revisorer I/S

Klik for at indhente tilbud om digital bogføring

bottom of page