top of page
DSC02236_NY.jpg

Revision og Regnskab

Med mange årtiers erfaring på bagen står vi klar til at levere de revisions- og regnskabsydelser, som erhvervslivet med rette forventer af os.  

Vi giver os fuldt ud og sørger for, at du får det nærvær, du har brug for, så vi kan hjælpe dig med både skattespørgsmål, årsrapporter og helt klassisk årsrevision. Vi bruger vores erfaring, men leverer altid en skræddersyet løsning til dig, der er alt andet end rutinepræget.  

DSC02357.jpg

Revision

Vi tager os af både revision, udvidet gennemgang, review, 

assistance med regnskabsopstillinger og andre erklæringer. Med en medarbejderstab, der specialiserer sig inden for hver deres område af revisionen, er du sikker på at blive rådgivet af specialister. Samtidig giver vi dig hele pakken, så du ikke bare får tallene, men historien bag – og den viden, der klæder dig på til selv at fortælle den.  

Regnskab

Med en finger på lovgivningspulsen holder vi dig opdateret på de nyeste regler inden for et område, der er i konstant forandring. Samtidig bruger vi den viden, vi har inden for grundreglerne, så vi kan arbejde sammen med dig om at udforme et regnskab, der er både let at forstå og lever op til de krav, der kan være gældende for din virksomhed.  

DSC01911-2.jpg

"Om det er revisionsarbejde eller regnskabsudarbejdelse så er samarbejdet og gensidig forståelse udgangspunktet for vores måde at arbejde på." 

Tom Sønderup

Ejer, Sønderup Revisorer I/S

firkant.png
  • at vi tager udgangspunkt i din virksomhed

  • at vi lytter til dine mål og forventninger

  • at vi søger samarbejdet i hele processen

Du kan forvente

Klik for at indhente tilbud om regnskab eller revision

bottom of page