top of page
Sønderup ude - OK.jpg

KMD BPO Partner

 

 

 

Som KMD BPO Partner (Business Process Outsourcing), har vi et tæt samarbejde med KMD.

Vi håndterer mere end 1.000 lønsedler hver måned, hvilket understreger vores engagement og ekspertise inden for dette område.

Vi tilbyder interim assistance efter jeres behov indenfor flere af KMDs payroll-produkter:

  • KMD Payroll Cloud (KPC)

Vi kan rykke ud med lønhåndtering i KMD Payroll Cloud (KPC), som er en innovativ cloud-baseret SAP- løsning, der giver sikker og effektiv lønadministration.

  • KMD Nettoløn

Vi kan assistere med jeres daglige lønadministration i KMD Nettoløn, og kommer gerne ud til jer for at gennemgå jeres lønprocesser og hvordan vi kan hjælpe med dette.

  • KMD Opus

Flere af vores lønkonsulenter har mange års erfaring med at arbejde i KMD Opus inden for den offentlige sektor. Vi er eksperter i at arbejde med overenskomster og har særligt godt kendskab til KL-overenskomsterne, som er et centralt element indenfor den offentlige og kommunale sektor.

Fælles for alle KMD’s payroll produkter er mulighederne for integrationer på tværs af de forskellige systemer og automatisering af hele lønprocessen.

Har du brug for lønassistance til en af ovenstående lønsystemer, så er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning, der passer til jeres behov - klik på knappen Indhent tilbud.

Læs evt. mere om KMD’s lønsystemer på deres hjemmeside.

Klik på knappen til højre for at indhente tilbud

bottom of page